Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ...

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Στο Δ.Σ  του ΦΣΘ της τεταρτης 18/11/2015,μετα την απαιτηση μας για ξανασυζητηση του θεματος της αποζημιωσεως του προεδρου του ΦΣΘ για την τελεση του συνδικαλιστικου του εργου,επεκρατησε τελικα η αποψη της πλειοψηφουσας ομαδας του κ.Θεοδοσιαδη,για θεσμοθετηση αποζημιωσεως του προεδρου του ΦΣΘ  με το ποσον των 1300 e,οσο κοστιζε ο μισθος της υπαλληλου που απασχολειτο εως τωρα από τον προεδρο και αποζημιωνονταν από τον συλλογο.

Φυσικα και αντιλαμβανομαστε το βαρος της ευθυνης του αξιωματος και την αναγκη απουσιας του προεδρου από το φαρμακειο του και γι αυτό δεν ειμαστε αντιθετοι στην μεταθεση ενός χαμηλομισθου υπαλληλου από τον διανεμητικο η τον συλλογο στο φαρμακειο του εκαστοτε προεδρου.

Επισης παραμεινε ανικανοποιητη η διαρκης απαιτηση μας για την επαναλειτουργια των Πειθαρχικων Συμβουλιων,και του τοπικου Πειθαρχικου ειδικοτερα,θεμα που δεν επιλυεται ουτε τοπικα,αλλα ουτε και κεντρικα.

Μετα από αυτά,

Δηλωνουμε ότι ειμαστε ιδεολογικα και ηθικα αντιθετοι με κάθε μορφη ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥ συνδικαλισμου (παραταξιακου, κομματικου η κυβερνητικου).
Η παραταξη του κυριου Θεοδοσιαδει οφειλει να οδηγησει το θεμα στην ΓΣ του συλλογου.

Επισης ζητουμε την επαναλειτουργια των Πειθαρχικων Συμβουλιων,ώστε να ασκουμε το λειτουργημα μας με αξιοπρεπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                                  ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ....και η "δημοκρατια" τους.... Το "συστημα" ελλαδα ποτε δεν τα πηγαινε...