Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ανακοινωση της ΑΡΣΥ φαρμακοποιων Αττικης.




ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ
Η ΑΡΣΥ φαρμακοποιών Αττικής καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν και να στηρίξουν ενεργά την 24ωρη προειδοποιητική απεργία που εξήγγειλε ο Π.Φ.Σ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6/2015. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν χαρίζεται και σε κανέναν ειδικά στην εποχή του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται τα τελευταία 5 χρόνια στην χώρα μας.
Πέραν της συμμετοχής μας στην απεργία καλούμαστε επίσης όλοι να βρεθούμε στις 13.00 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται από τον Π.Φ.Σ. στο Υπουργείο Υγείας.
Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ικανοποιηθεί κανένα από τα δίκαια, θεσμικά, χωρίς δημοσιονομικό κόστος αιτήματα του κλάδου, αλλά αντίθετα η κυβέρνηση αποφάσισε να προσθέσει σε αυτά και το ζήτημα των ΜΗΣΥΦΑ μας αναγκάζει να επιλέξουμε τον δρόμο της διεκδίκησης και των κινητοποιήσεων.
Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλους όσους επιβουλεύονται το φαρμακείο την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6/2015 εν όψει μάλιστα και της Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. πρέπει να είναι αποφασιστικό ,δυναμικό και ηχηρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                                  ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ....και η "δημοκρατια" τους.... Το "συστημα" ελλαδα ποτε δεν τα πηγαινε...