Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.....?



                                            ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΣΦΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ



Δεν θα ηθελα να αναφερω ,ουτε κρισεις,ουτε εντυπωσεις,για ολα οσα εγιναν στο Βολο
Θα σας παραθεσω,απλα,τα γεγονοτα και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Στην αρχη της διαδικασιας,ο προεδρος της Γ.Σ,μου εδωσε την αδεια,να ενημερωσω το σωμα,οσον αφορα την μηνυση,που κατεθεσε ο συμβουλος της ΟΣΦΕ,κατα του Ε.Σ.του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ,για συκοφαντικη δυσφημιση και να τοποθετηθουν οι συνεδροι.
Αμεσως μετα ξεκινα η διαδικασια,με τον ταμια του ΔΣ της ΟΣΦΕ,να διαβαζει και να αναλυει τον ισολογισμο.
Μετα καλειται το Εποπτικο Συμβουλιο(ΕΣ)(απο το οποιο,εχει ηδη παραιτηθει το ενα μελος του,χωρις μεχρι τωρα να εχει αντικατασταθει),να διαβασει την εκθεση,που εχει συνταξει,για τον προς εγκριση ισολογισμο.
Το μελος του ΕΣ ομως,αντι να μας αναλυσει την εκθεση,αρχιζει να μας εξηγει,γιατι ΔΕΝ ισχυει η εκθεση,που εχει ηδη σταλει στους συνεδρους,και μαλιστα τα εναπομειναντα δυο μελη του ΕΣ,τονισαν,οτι η εν λογω εκθεση εσταλει στους συνεδρους,με παραληψεις οσον αφορα τις επιφυλαξεις τους.
Παραλληλα τονισαν,οτι δεν υπαρχει ακομα η εκθεση των ορκωτων λογιστων,αλλα ουτε και τα απομαγνητοφωνημενα πρακτικα των συνεδριασεων του ΔΣ τησ ΟΣΦΕ.
Μη εχοντας ολα αυτα,το ΕΣ,δεν κατεθεσε εκθεση και η συνελευση αναβληθηκε για τον Σεπτεμβριο.
Ταυτοχρονα,μελος του ΔΣ της ΟΣΦΕ,κατηγγειλε τα υπολοιπα μελη του ΔΣ,οτι συζητηθηκαν μονο καποια τμηματα του ισολογισμου στο ΔΣ.
Αμεσως μετα ,πηραν το λογο οι συνεδροι(7 τον αριθμο),που αναφερθηκαν στην κατασταση της νεας εταιρειας,logiscoop-pansyfa AE.
Μεταξυ αυτων ,οι δυο ομιλητες του ΔΣ του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.
Ο μεν πρωτος,ο Κος Φιλιππας,ζητησε να κλεισει αμεσα ,η εταιρεια αυτη,αφου λογω της τεραστιας ζημιας που παρουσιαζει,θεωρει οτι ειναι αδυνατο να αναταχτει.
Η δε Κα Ζηση,επισης εξεφρασε την ιδια αποψη,ταυτοχρονα ομωςτονισε,οτι οσο ακολουθουνται οι ιδιες στρατηγικες απο τα ιδια προσωπα ή απο την ανακυκλωση του αναβαπτισμενου παλαιου,δεν θα υπαρξει διεξοδος.
Οσο οι ΣΥΦΑ δεν θα ενσωματωνουν,την δυναμικη,που προκυπτει απο την κριση,δηλαδη την αγωνια των συναδελφων για επιβιωση,ειναι σιγουρο,οτι θα χασουν απο το αντιπαλο δεος,δηλαδη το ιδιωτικο κεφαλαιο.
Τελος ο προεδρος του ΦΣ μαγνησιας,αναφερθηκε στα green-farmacy,τονιζοντας την παταγωδη αποτυχια του εγχειρηματος εως τωρα.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΝ ΣΕΠΕΜΒΡΙΟ


                                                                                    ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                                  ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ....και η "δημοκρατια" τους.... Το "συστημα" ελλαδα ποτε δεν τα πηγαινε...