Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019




ΤΑ ΦΥΚ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...


Αν δεν μας απατα η "ισχυρα μας μνημη"  η Εργασια ειναι συνταγματικα κατοχυρωμενη οπως επισης και το βασικο συνεπακολουθο της, δηλ. η αμοιβη αυτης.
 Το μεγεθος της βεβαια  ειναι μια αλλη μεγαλη συζητηση που απασχολει την κοινωνια και τους εργαζομενους.
Εμεις λοιπον  επειδη δεν "ειμεθα " επιχειρηματιες, επειδη δεν ανηκουμε στις "εγγυημενες ομαδες" του κλαδου, επειδη δεν εχουμε στην "πλατη" μας εξωφαρμακευτικα κεφαλαια , επειδη δεν εχουμε "καταπιει" το μεγα ψεμα των υπηρεσιων , δηλωνουμε οτι απορριπτουμε μετα βδελυγμιας το κειμενο του προεδρειου του ΠΦΣ και κατα συνεπεια το σχεδιο της κυβερνησης και των συνεργατων της βιομηχανων, για μια κοινωνια "υπηρεσιων και εργασιας " ανευ αμοιβης προς τερψιν των τελευταιων και του συστηματος.
Δουλευουμε ...αρα πρεπει να αμοιφθουμε. (Τελεια και παυλα).
Δεν μπορουμε (επ ευκαιρια) ομως να μην σχολιασουμε την ιδιαιτερη σπουδη με την οποια καποιοι σημερα λενε οχι ενω μεχρι προτινος ησαν μουγγοι (κατι σχεδιαζαν φαινεται και δεν τους βγηκε) , αλλοι παλι κανουν πιρουετες στο σχοινι καθ οτι κυβερνητικοι παραγοντες και το πολυ το Οχι δεν ειναι σωφρων κινησις, η πλειονοτητα δε και των Ναι και των Οχι λατρευουν να "φαινονται" εναντι των ΜΜΕ "κοινωνικα χρησιμοι " και προθυμοι δια "υπηρεσιας".
Συναδελφοι τον κοινωνικο και επιστημονικο ρολο μας τον εχουμε αποδειξει και τον αποδεικνυουμε καθημερινα εναντι των συνανθρωπων μας. Δεν χρειαζομαστε την "επιβεβαιωση" απο κανεναν εξωκλαδικο παραγοντα. Δεν εχουμε αναγκη απο μουχταρηδες.
Τα Φυκ αποτελουν "υλη" μας και εχουμε υποχρεωση να την διεκδικησουμε με καθε μεσον .
Καθε αλλη σταση στο ζητημα επιβεβαιωνει για μια ακομη φορα την πεποιθηση μας οτι καποιοι βρισκονται σε "ρολο".

1 σχόλιο:

                                  ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ....και η "δημοκρατια" τους.... Το "συστημα" ελλαδα ποτε δεν τα πηγαινε...