Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ……



                 
               
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ……

 Δεν προλάβαμε σήμερα να βγάλουμε μια ανακοίνωση –τοποθέτηση εφ’ όλης της ύλης , με τις θέσεις και τις απόψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ  και ήρθε α) η ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., β) η «προσεκτική» ενημέρωση του αντιπροέδρου του Π.Φ.Σ. κ. Σοφιανόπουλου για το θέμα των πληρωμών  να μας υπενθυμίσει  ότι τα ζητήματα μας- μαζί και το θέμα των πληρωμών- παραμένουν άλυτα και ότι πλέον είμαστε έρμαιοι μιας απλής υπουργικής απόφασης.
              Την ανακοίνωση του αντιπροέδρου ακολούθησε για το ίδιο θέμα ανακοίνωση του Φ.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και φανταζόμαστε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.
                    Επειδή έχουμε βαρεθεί  να βλέπουμε το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται  είτε με τους ίδιους είτε με άλλους πρωταγωνιστές  και επειδή το διακύβευμα  είναι η δουλειά μας, το παρόν, το μέλλον μας και η αξιοπρέπεια μας θα προσπαθήσουμε να κωδικοποιήσουμε αυτά τα οποία περιλάμβανε η σημερινή μας ανακοίνωση.
Ø Όποιες κινήσεις γίνουν θα πρέπει να γίνουν συλλογικά με σεβασμό σε όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Ø Ο χρόνος μέχρι τις  εκλογές πρέπει να είναι χρόνος ενημέρωσης και ζύμωσης της βάσης.
Ø Το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. πρέπει να καθορίσει την ατζέντα με δεδομένο ότι όλα τα συνδικαλιστικά μας θέματα, μηδενός εξαιρουμένου είναι στον αέρα.
Ø Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι πρέπει να πραγματοποιήσουν Γ.Σ. για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να αποφασίσουν οι ίδιοι  για την τύχη τους.
Ø Αμέσως μετά τις Εθνικές Εκλογές  να πραγματοποιηθεί Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. ούτως ώστε ο κλάδος να κινηθεί συλλογικά και συγκροτημένα.        
ΔΙΚΤΥΟ
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

                                  ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ....και η "δημοκρατια" τους.... Το "συστημα" ελλαδα ποτε δεν τα πηγαινε...